Φιλικό προετοιμασίας για την Εθνική Μαρόκο με τη Νάπολη Πατρών - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 12:50μμ

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησε η ομάδα της Νάπολη Πατρών που στο γήπεδο του SAO στην Κάτω Αχαγιά, την Κυριακή το απόγευμα, έδωσε φιλικό με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο που βρίσκετε στην πόλη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Σε ένα παιχνίδι που το σκορ δεν έχει καμία απολύτως σημασία, με τη Νάπολη να προσπαθεί όσο μπορεί απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, μπορούμε να κρατήσουμε τυπικά το 10-7 (υπέρ των Μαροκινών) των τριών 12λεπτων του ματς σαν τελικό σκορ, αν και μετά από αίτημα των Αφρικανών παίχτηκε και 4η περίοδος στην οποία δεν κρατήθηκε σκορ.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Σκούρτας (2), Μπούνας (2), Μαρίδης, Αδαμόπουλος και ο Θεοδόσης Διαμαντόπουλος.

Η Νάπολη αγωνίστηκε με τους Θεοδ. Διαμαντόπουλος, Α. Διαμαντόπουλος, Σταυρόπουλος, Μπούνας, Μαρίδης, (Σκούρτας, Καραχάλιος, Κατσίβελης, Αδαμόπουλος).

Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Χάχαλης, Μπαρδάκης, Τσίμπιτσης, Μετζελόπουλος, Μητρόπουλος, Δημητρόπουλος, Παναγάκης, Γεωργικόπουλος, Παπαπέτρου και Σουρανής.

Οι εικόνες -αγωνιστικές και μη- και οι εμπειρίες από τέτοιες αναμετρήσεις είναι που μένουν πάνω από όλα και η Νάπολη Πατρών πιστή στο μότο της "φτάσε όπου δεν μπορείς" συνεχίζει το ταξίδι της χωρίς τίποτα να την πτοεί.

Υποστήριξη: SilkTech