Φιλικό οι παλαίμαχοι με παρουσίες από την πρώτη ομάδα

Τρίτη, Απρίλιος 5, 2022 - 2:00μμ
Φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα Σελέστε

Το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής έδωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα Σελέστε στο "Α. Κάνιστρας". Οι "κοκκινόμαυροι" επικράτησαν με 5-3 με τρία γκολ του Ανδρούτσου, ένα του Μπραντάν και ένα του Μητρόπουλου. Ο αγώνας αυτός ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σπουδαίο παιχνίδι στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαΐου κόντρα στην ομάδα των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Στο πλευρό των παλαίμαχων ήταν και μέλη της πρώτης ομάδας. Εκτός από το Χρήστο Μικέ που είναι γενικός αρχηγός αλλά και παλαίμαχος και τον Γιάννη Λιαρομμάτη τον υπεύθυνο ιματισμού που πάντα βοηθά, στην ομάδα συμμετείχαν οι Αποστόλης Βεντουρής (γενικός διευθυντής), Αιμίλιος Βελλής (γυμναστής), Γιώργος Σωτηρόπουλος (υπεύθυνος επικοινωνίας) και ο συνεργάτης της ομάδας στις αναπτυξιακές ηλικίες και παλαίμαχος παίκτης της Παναχαϊκής Φερνάντο Μπραντάν. Το παρών έδωσε και ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου Γιάννης Βογιατζής.

Οι παλαίμαχοι προγραμματίζουν και άλλα φιλικά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους εκτός από το καθιερωμένο Άνω Πόλη - Κάτω Πόλη που φέτος θα γίνει κανονικά τη Μ. Παρασκευή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech