Φιλική νίκη της Παναχαϊκής στη φιέστα του Απόλλωνα Ευπαλίου- ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019 - 5:06μμ

Με φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Ευπαλίου, πάει η Παναχαϊκή στη διακοπή λόγω Πάσχα. Οι «κοκκινόμαυροι» συμμετείχαν στη φιέστα του Απόλλωνα για τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΠΣ Φωκίδας που κατέκτησαν.

Η Παναχαϊκή που αγωνίστηκε κυρίως με παιδιά των ακαδημιών στη σύνθεσή της πήρε τη νίκη 3-2 επί του Απόλλωνα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, στο γήπεδο των Μαλαμάτων Δωρίδας.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, με τέρματα του Φλέγγα και του Ψυχογιού αλλά στο δεύτερο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» έφεραν τούμπα το ματς.

Την αρχή έκανε ο Λιμάτσι με κοντινό πλασέ έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Μουστακόπουλου, ενώ το 2-2 έκανε ο Τσότρας με σουτ εκτός περιοχής. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Καλαμπόκας με κοντινή προβολή έπειτα από σύγχυση στην άμυνα.

Παναχαϊκή: Οικονομόπουλος, Σταθόπουλος, Πατάπης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Γ., Μουστακόπουλος, Πατρώνης, Μασούρας, Βασιλικόπουλος, Παπαγεωργίου Β., Μακρής

Έπαιξαν και οι: Τορνιβούκας, Τσεκούρας, Καλαμπόκας, Λαζανάς, Μαχαίρας, Λιμάτσι, Τσότρας

Ο κος Κούγιας πρόεδρος του Απόλλωνα Ευπαλίου βράβευσε την Παναχαϊκή στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 Κώστα Αποστολόπουλου.

Υποστήριξη: SilkTech