Φιλική νίκη της Εθνικής επί της Νάπολης Πατρών

Δευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 3:45πμ
westcity.gr

Στη Παραλία της Κάτω Αχαΐας και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sao Beach Club Beach Soccer  διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Νάπολη Πατρών με την Εθνικής ομάδα που θα εκπροσωπήσει σε λίγες ημέρες την χώρα μας στην Μόσχα σε τουρνουά Euro  Beach soccer.

Στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Euro beach soccer(23-25/7 )νίκησε με 6-4 η Εθνική μας ομάδα την Νάπολη Πατρών  σε ένα θετικό τεστ εν’ όψει την συμμετοχής του στο μεγάλο τουρνουά.

Στον αγώνα παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Αιτολωακαρνανίας και πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Παναγιώτης Παπαχρήστος , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων και υπεύθυνος της Εθνικής Beach soccer Άγγελος Δανιήλ και ο Αν. Ταμείας Κωνσταντίνος Ντάσιος.

Ο κ. Παπαχρήστος ευχαρίστησε σε δήλωση του τις δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στο φιλικό παιχνίδι. Επίσης δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή και την διάθεση των παικτών και το προπονητικό team αλλά και από το υπόλοιπο team  της ΕΠΟ στις προπονήσεις και στα φιλικά εν όψει του Euro beach soccer. Επίσης είπε ότι είναι αισιόδοξος πως η Εθνική μας θα έχει μια αξιόλογη παρουσία σε αυτό το τουρνουά.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως  την ΕΠΣ Αχαΐας και τον πρόεδρο της Άγγελο Δανιήλ ο οποίος όπως σας προαναφέραμε έχει οριστεί υπεύθυνος της Εθνικής Beach Soccer τον Αν. ταμεία Κωνσταντίνο Ντάσιο για την φιλοξενία αλλά και την παρουσία κοντά στην Εθνική ομάδα.

Φωτό West City

Υποστήριξη: SilkTech