Φιλική «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι

Κυριακή, Ιούλιος 22, 2018 - 10:57μμ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, το παιχνίδι είχε ρυθμό και πολλές φάσεις, με την Ένωση να στέκεται καλά και τον Μπογέ να παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» στο νέο σύλλογό του, παίρνοντας τη θέση του Γιακουμάκη στο 72΄.

Από την πλευρά της, η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Μπρεστ. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 29΄, όταν ο Αλμπάνης σέντραρε από δεξιά και ο Λιβάγια σούταρε απευθείας από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Μάντσον, Μανούσος, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μέγερι, Βασιλακάκης, Μπρούνο, Σάκιτς (85΄ Ιμέρι), Καρασαλίδης, Μπουσούλασιτς, Ούμπιντες, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης (81΄ Στρούγγης), Μανούσος (77΄ Νταβιώτης), Νάτσος.

ΑΕΚ: Μπάρκας (61΄ Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61΄ Τσότσιτς), Οικονόμου (61΄ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (86΄ Μπότος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (81΄ Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46΄ Χουλτ), Λιβάγια (86΄ Γιούσης), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72΄ Μπογέ).

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech