Φιλική ήττα για την αποδυναμωμένη Παναχαϊκή στα Γιάννενα

Κυριακή, Οκτώβριος 13, 2019 - 5:37μμ

Νέα φιλική ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι αποδυναμωμένοι «κοκκινόμαυροι» χωρίς τρεις από τους τέσσερις «κομμένους» ηττήθηκαν με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων.

Μπορεί η σέντρα του πρωταθλήματος να παραμένει ένα άλυτο μυστήριο ακόμα, αλλά η Παναχαϊκή μοιάζει να έχει χάσει τα πατήματά της, που έχτιζε μετά από προετοιμασία 3 και πλέον μηνών.

Η απώλεια των Ατανάσκοβιτς, Κοτσώνη, Ιμεράι και Όρλαντιτς δείχνει να στοιχίζει πολύ στην πληρότητα της ομάδας με τις επιλογές πλέον να μειώνονται δραματικά, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» παραμένουν ακόμα χωρίς προπονητή στον πάγκο τους χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Στα Γιάννενα οι καλές στιγμές της Παναχαϊκής περιορίστηκαν στο ελάχιστο, με τον ΠΑΣ να παίρνει μία εύκολη φιλική νίκη, δύο εβδομάδες μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων στην Αγυιά.

Το φιλμ του αγώνα

90' Ο Ymeray βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή αλλά δεν ήταν καλό το πλασέ τουΤέλος φόρμας

77' Καλό σουτ του Σιατραβάνη μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης

75' 2-0 ο ΠΑΣ με κοντινό σουτ του Κρισμάν

60' Διώχνει με δυσκολία ο Καπούταγλης σουτ εκτός περιοχής του Νικολιά

41' Σουτ εκτός περιοχής του Πολίμου η μπάλα πέρασε άουτ

36' Ο Παμλίδης επωφελείται από τις κόντρες στην περιοχή της Παναχαϊκής έπειτα από κόρνερ του ΠΑΣ και με κοντινό σουτ σκοράρει για το 1-0

30' Εντυπωσιακή απόκρουση του Σούλη σε σουτ μέσα από την περιοχή του Κρισμάν

29' Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Κυνηγόπουλος με κούρσα από τα δεξιά έκοψε την μπάλα όμορφα στην μεγάλη περιοχή στον Σιατραβάνη αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ!

5' Σκοράρει ο Μωραΐτης με κοντινό πλασέ αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ

Παναχαϊκή (Γιοβάνοβιτς): Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Πολίμος, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Σιατραβάνης, Μωραΐτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καπούταγλης, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Ιμεράι, Βαρσαμίδης, Βασιλικόπουλος και Λιμάτσι

Υποστήριξη: SilkTech