Φασούλας: «Σταματήστε τα παιχνίδια, ο κόσμος κουράστηκε»

Τρίτη, Ιούνιος 8, 2021 - 5:49μμ
Ο Παναγιώτης Φασούλας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι η μοναδική που δεν έχει κάνει ακόμα εκλογές, και η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το μπάσκετ» θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για τις αναβολές τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Παράλληλα, ζητάει να μπει ένα τέλος στα διαδικαστικά παιχνίδια και τονίζει πως μόνη λύση είναι η διεξαγωγή των εκλογών.
Αναλυτικά:

«H Ελληνική Ομοσπονδία είναι η μόνη αθλητική ομοσπονδία που δεν έχει κάνει αρχαιρεσίες με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Βασιλακόπουλου της οποίας εμφανίζεστε ως συνεχιστής. Την 31/3/2021 αναβάλατε τις εκλογές με αστείες προφάσεις ενώ την 30/5/2021 προκαλέσατε την παρέμβαση της Δημόσιας Αρχής με το τρόπο και το τόπο που αποφασίσατε να διεξάγετε τις τάχα δημοκρατικές εκλογές που ευαγγελίζεσθε.

Σταματήστε λοιπόν τα διαδικαστικά παιχνίδια τα οποία ο κόσμος του μπάσκετ κουράστηκε να παρακολουθεί και μην στέλνετε επιστολές δήθεν πολιτικού πολιτισμού κάνοντας υποδείξεις σε ανθρώπους που υπηρετούμε και αγαπάμε αποδεδειγμένα το άθλημα επί δεκαετίες. Μονή λύση η διεξαγωγή νόμιμων εκλογών. Μόνο έτσι θα τερματιστεί η νοσηρή αυτή περίοδος για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η επί δεκαετίες διοίκηση της Ομοσπονδίας και εσείς προσωπικά ως συνεχιστής της.»

Υποστήριξη: SilkTech