F1: Απίστευτη εξέλιξη στο Μπακού!

Κυριακή, Ιούνιος 6, 2021 - 5:41μμ
Νεύρα...

Μετά από ένα πραγματικά μυθικό και τρελό αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, ο Σέρχιο Πέρεζ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της καριέρας του, ενώ οι Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον «αυτοκτόνησαν» στο φινάλε!

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Μαξ Φερστάπεν αυτό που του συνέβη πέντε γύρους πριν από την καρό σημαία στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull είδε το μονοθέσιό του να καρφώνεται στον τοίχο της πίστας, ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση!

Πιο συγκεκριμένα το πίσω αριστερό ελαστικό του κλάταρε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα. Έτσι ο Πέρεζ πέρασε στην πρώτη θέση, ο Χάμιλτον στη δεύτερη και ο Φέτελ στην Τρίτη! 

Ο Μεξικανός βρέθηκε έτσι στην πρώτη θέση, με τον Λιούις Χάμιλτον να τον προσπερνά όταν έγινε και πάλι εκκίνηση, όμως ο Βρετανός πρωταθλητής έκανε λάθος, έφυγε στη στροφή και τερμάτισε εκτός δεκάδας, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Έτσι ο εκπληκτικός Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Πιέρ Γκασλί συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Υποστήριξη: SilkTech