Ευτυχώς που υπάρχει και ο Προμηθέας - Δυστυχώς, υπάρχει μόνον αυτός..!

Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019 - 7:48πμ

Χρόνια τώρα, όπου κι αν κοιτάξεις η Πάτρα και η Αχαΐα σε πληγώνουν. Πολλές περιοχές της χώρας που πριν είκοσι και τριάντα χρόνια ήσαν «χωριά» μπροστά στην Πάτρα, πλέον εξελίσσονται, αναπτύσσονται, προοδεύουν. Ακούσαμε ουκ ολίγες φορές κατά την προεκλογική περίοδο ενόψει Δημοτικών Εκλογών, αναφορές στα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα, τον Βόλο και πολλές ακόμα πόλεις.  

Την ίδια ώρα, η Πάτρα και η Αχαΐα, βυθίζονται σε τέλμα. Αν εξαιρέσεις το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων (παρά τα προβλήματα που ανέκυψαν το 2019) τίποτε απολύτως δεν προβάλλει την περιοχή στην υπόλοιπη χώρα με θετικό κόσμο. Κι αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια.  

Μέσα σε αυτή τη «μαυρίλα», επιτέλους, πρόβαλλε και κάτι φωτεινό. Είναι η μπασκετική ομάδα του Προμηθέα. Διαγράφοντας μια εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει την Πάτρα σε Ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ έφτασε να αποκλείσει ακόμα και τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος. Τόση χαρά και τόσες συγκινήσεις, είχαν δεκαετίες να γευτούν οι κάτοικοι της περιοχής. Όμως δεν ήλθαν τυχαία οι επιτυχίες του Προμηθέα.

Ο προπονητής Μάκης Γιατράς, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Μήλας και οι συνεργάτες τους ασφαλώς έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Όμως αν δεν υπήρχαν το πάθος και οι ικανότητες του Βαγγέλη Λιόλιου, Προμηθέας δεν θα υπήρχε.

Αυτός είναι που πίστεψε στο όραμα, που  έβαλε το χέρι στην τσέπη, που παθιάστηκε με τον στόχο να γίνει ο Προμηθέας μεγάλη ομάδα.

Έβαλε το χέρι στη τσέπη και επένδυσε σωστά, δεν άρχισε να πετάει λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Επένδυσε σε υποδομές, επένδυσε στη νέα γενιά και έκανε την μπασκετική Ευρώπη να μιλάει για την Πάτρα.  

Του Προμηθέα είχε προηγηθεί η μεγάλη επιτυχία του άλλου του «παιδιού», της Coffee Island, που φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. Έχοντας στο τιμόνι ένα ικανότατο στέλεχος, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο,  οδήγησαν την Coffee Island στην κορυφή, αναδεικνύοντάς της σε μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές Επιχειρήσεις, με παρουσία σε σημαντικές μεγαλουπόλεις του πλανήτη.

Δουλεύοντας με σύστημα, με μέθοδο, με προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του, οδηγούνται από επιτυχία σε επιτυχία, προσφέροντας χαρές και συγκινήσεις στους πολίτες της περιοχής, που είχαν χρόνια να γευτούν.

Αλήθεια, μήπως πρέπει να αναλάβουν να κάνουν μια σειρά από σεμινάρια στους εκπροσώπους Φορέων της περιοχής, για τη μέθοδο με την οποία εργάζονται; Μια μέθοδος που αποδείχθηκε ότι αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Στον Προμηθέα

Στον Προμηθέα

Στην Coffee Island

Στην Coffee Island

Υποστήριξη: SilkTech