Το ευρωπαϊκό τοξοβολίας στην Πάτρα και οι παράπλευρες δράσεις

Δευτέρα, Ιούνιος 11, 2018 - 5:17μμ

Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και ήδη μία ακόμα είναι προ των πυλών, ετοιμάζεται για μια ακόμα. Ο λόγος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην τοξοβολία θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητών από 40 χώρες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ η τελική φάση θα γίνει στο Νότιο Πάρκο.

Στο πλαίσιο αυτό θα έχουμε πολλές παράλληλες δράσεις. Για παράδειγμα ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» προετοιμάζει δύο ειδικές εκδηλώσεις, στο συνεδριακό κέντρο της Αγοράς Αργύρη, την Τετάρτη 27 Ιουνίου και το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι πως επίκειται η βράβευση κορυφαίων πατρινών αθλητών που είχαν ως χόμπι εικαστικές τέχνες, όπως ο Βασίλης Κολοκυθάς, ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο Σπύρος Ανδριόπουλος, ο Χρήστος Μοσχονάς και άλλοι.

Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι ο Θόδωρος Μαλλιάς, καθηγητής φυσικής Αγωγής και ψυχολογίας, παλαιός πρωταθλητής στίβου και διακεκριμένος ζωγράφος!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech