Ευρωπαϊκό ενόργανης: Με Πετρούνια και Μιλλούση η ελληνική ομάδα- Παρών ο Νίκος Ηλιόπουλος

Κυριακή, Μάρτιος 19, 2023 - 2:00μμ
Συνολικά 11 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Από 11 αθλητές και αθλήτριες απαρτίζεται η Εθνική ομάδα γυμναστικής, η οποία θα συμμετάσχει στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας, το διάστημα 11 με 16 Απριλίου.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι για ακόμη μία φορά ο μεγάλος σταρ της ομάδας αλλά και της διοργάνωσης γενικότερα καθώς ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής θα επιδιώξει να κερδίσει ακόμη έναν Ευρωπαϊκό τίτλο τους κρίκους. Αν τα καταφέρει ο δις Ολυμπιονίκης τότε θα έχει συνολικά επτά Ευρωπαϊκά χρυσά στο ίδιο όργανο και θα δημιουργήσει μία ιστορική στιγμή στη γυμναστική αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό.
Σε αυτή τη διοργάνωση, ως αθλήτρια, θα είναι ξανά μαζί του και η πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση η οποία θα δώσει τον πρώτο της μεγάλο αγώνα μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από τον πρωταθλητισμό και δύο γέννες. Η πρωταθλήτρια της δοκού επρόκειτο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού όμως τελικά δεν κατέβηκε στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη, που αποτελούσε ουσιαστικά αγώνα επιλογής για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η επιστροφή της Μιλλούση είναι πολυαναμενόμενη και ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει σίγουρα θα έχει καταφέρει να εμπνεύσει πολλούς. Μάλιστα η ίδια μοιράστηκε με τους followers της την ιδιαίτερη στιγμή που φορά ξανά το αγωνιστικό της κορμάκι, μετά από τέσσερα χρόνια.
Παράλληλα οι Νικόλας Ηλιόπουλος, Στέφανος Τσολακίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Απόστολος Κανέλλος, Αλκίνοος Νικόλαος Γκραίκος, Ελβίρα Κατσάλη, Μαγδαληνή Τσιώρη, Αρετή-Παρασκευή Παγώνη και Αθανασία Μεσίρη θα αγωνιστούν επίσης στο Ευρωπαϊκό και θα επιδιώξουν παρουσίες στους τελικούς και καλά πλασαρίσματα.

Υποστήριξη: SilkTech