Εύκολο απόγευμα στην Κόρινθο και πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου

Κυριακή, Σεπτέμβριος 16, 2018 - 6:52μμ

Εύκολο έργο είχε η Παναχαϊκή για την τρίτη φάση του Κυπέλλου στην Κόρινθο. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 της τοπικής Κορίνθου 2006 και προκρίθηκαν στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Το άγχος της πρεμιέρας ακόμα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα, έφυγε πολύ νωρίς από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αντών Καρατσανάκοφ άνοιξε από το 2ο λεπτό κιόλας το σκορ, σβήνοντας έτσι οποιαδήποτε αμφιβολία για το πως θα αντιμετώπιζαν οι «κοκκινόμαυροι» αυτήν την δοκιμασία.

Από εκείνο το σημείο και για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Παναχαϊκή είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, με την ομάδα της Κορίνθου να προσπαθεί κατά κύριο λόγο να αναχαιτίσει της επιθετικές προσπάθειες των «κοκκινόμαυρων» παρά να βγει στην επίθεση.

Αυτό έγινε σε ελάχιστες στιγμές στο δεύτερο μέρος με τους Κορίνθιους να χάνουν δύο ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές η Παναχαϊκή όμως δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε τις απαραίτητες όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, δοκιμές σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως η αναμέτρηση δεν ήταν ικανή να δώσει ούτε μία δυνατή δοκιμή στην Παναχαϊκή καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βάλουν δύσκολα στους «κοκκινόμαυρους», οδηγώντας τους σε μία, σε γενικές γραμμές, μέτρια εμφάνιση.

Η Παναχαϊκή είχε ένα δοκάρι μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Καρατσανάκοφ στο 24ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στο 59’, όταν ο ίδιος ο διεθνής Βούλγαρος μέσος, εκτέλεσε εντυπωσιακά φάουλ στα όρια της περιοχής και αριστερά.

Οι «κοκκινόμαροι» θα μπορούσαν να δώσουν και μεγαλύτερη έκταση στη νίκη πρόκρισή τους, αν οι Αντωνακόπουλος και Μωραΐτης ήταν πιο προσεκτική στην τελική τους ενέργεια στο φινάλε.

Πλέον η Παναχαϊκή θα μάθει τους αντιπάλους της, στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη, ενώ το κυρίως ταμπλό του θεσμού κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, με τους «κοκκινόμαυρους» κατά τα φαινόμενα, να δίνουν και το δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους για την ίδια διοργάνωση.

Κίτρινες: - / Πολίμος 23’, Σταυρόπουλος 83’

Γκολ: - / Καρατσανάκοφ 2’, 59’

Κόρινθος 2006: Σκούρτης,  Βασιλάρης, Φίλης, Καμπιώτης, Τζανέτος, Τριμπόνιας, Τασόπουλος (46’ Αμπαδιωτάκης), Μαγκινάς, Κοτόφ, Μαυρέλης (63’  Γκουζιώτης), Καπλατζής. 

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης. Σταμόπουλος, Παπατόλιος (62’ Σταυρόπουλος), Πλέγας, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (69’ Μωραΐτης), Κολ (54’ Ελευθεριάδης), Αντωνακόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech