Το "ευχαριστώ" του Θανάση Λιόνα

Πέμπτη, Μάιος 31, 2018 - 5:56μμ

Ο κόουτς Θανάσης Λιόνας, αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αχαγιάς '82, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους και πάλι στο μέλλον. Αναλυτικά η ανακοίνωση του έμπειρου προπονητή:

«Μια πολύ πετυχημένη και με πολλές διακρίσεις συνεργασία τελείωσε με αποφάσεις από κοινού. Οι 29 νίκες στα 41 ματς (70% επιτυχία) και τις δύο σεζόν, η διεκδίκηση της απευθείας ανόδου μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, η κατάληψη της 4ης θέσης και τέλος η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου από μία ομάδα στη δεύτερη συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες είναι σημαντικά, μπασκετικά επιτεύγματα.

Το πιο σημαντικό όμως, επίτευγμα για μένα προσωπικά είναι ότι βοήθησα μία πόλη να εδραιωθεί με γερά θεμέλια στον εθνικό μπασκετικό χάρτη. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Τάσο Αναγνωστόπουλο, τον Σπύρο Ταρνάρη, τον Ηλία Οικονομόπουλο που ήταν πιο κοντά μας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν σε αυτήν την πορεία.

Ευχαριστώ επίσης, τους συνεργάτες μου, τον Μιχάλη Δελάρτα, Δημήτρη Μητρόπουλο, τον γυμναστή Φώτη Κακαλή, τον φροντιστή Θανάση Παναγόπουλο, την υπεύθυνη τύπου, Έφη Χρυσανθοπούλου και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Γεωργιόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δύο πολύ απαιτητικές σεζόν, όπως εξελίχθησαν.

Τελευταία αφήνω τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες που συνεργαστήκαμε τις δύο αυτές περιόδους. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν!».

Υποστήριξη: SilkTech