Το ευχαριστώ του Παναιγιάλειου στους υποστηρικτές του

Σάββατο, Νοέμβριος 28, 2020 - 2:02μμ

Τους υποστηρικτές της στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει, ειδικά αυτή την περίοδο της απραξίας, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά η διοίκηση του Παναιγιαλείου.

Οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις στους υποστηρικτές, τους παλαίμαχους, τον δικηγορικό σύλλογο και τον Μιχάλη Μπέσκο:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά του υποστηρικτές (supporters) της προσπάθειας μας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου καθώς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την όποια βοήθεια προσφέρουν ακόμα και   σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το ενδιαφέρον και η στήριξή τους μας δίνει ελπίδα και δύναμη.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά το πρώην Διοικητικό Στέλεχος και καλό φίλο του Συλλόγου κ. Μιχάλη Μπέσκο για την προσφορά του σε προπονητικό υλικό».

Συλλυπητήρια για την Μαργαρίτα Στεφανίδη

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου του Ε.Κ.Α.Μ.Ε Αιγίου κ. Θεόδωρου Στεφανίδη για την απώλεια της συζύγου του Μαργαρίτας. Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στον Σύλλογο μας αφού είναι γνωστή η σχέση φιλίας και αγάπης με το Ειδικό Κέντρο και τον πρόεδρο του. Ο Θεός ας δίνει δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

Υποστήριξη: SilkTech