Το ευχαριστώ των ανθρώπων του Παναιγιαλείου στους υποστηρικτές τους

Παρασκευή, Αύγουστος 14, 2020 - 10:02πμ

Μέλη της Διοίκησης του Παναιγιάλειου παρέθεσαν δείπνο στον φίλο και υποστηρικτή της ομάδας κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο (Ελβετό) στο κατάστημα Vostizza  στα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Αγγελόπουλος βρίσκεται επί σειρά ετών στο πλευρό των «μελανόλευκων» και την στηρίζει ηθικά και οικονομικά κάτι που θα πράξει και φέτος. Στο τραπέζι παρέστησαν και οι κ.κ Ρέλλας και Δεληγιάννης με τους οποίους υπήρξε μια ευχάριστη και εποικοδομητική συζήτηση.

Οι ευχαριστίες των Αιγιωτών:

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια που μας προσφέρει και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να δει την ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ανταπόκριση αλλά και την βοήθεια που προσφέρουν στην προσπάθεια μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Πέτρο Δαδιώτη και Θανάση Μαυρόπουλο για την πρωτοβουλία και την διαμεσολάβηση. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία τους αυτή να βρει κι άλλους μιμητές ώστε ο Σύλλογος μας να δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ. Σ. ευχαριστεί θερμά τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου για την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα μας ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον δικηγόρο κ. Θανάση Μαυρόπουλο για το ενδιαφέρον και την όλη πρωτοβουλία».

Υποστήριξη: SilkTech