Το ευχαριστώ της «Ζεύξης» για το 6ο ΖεύξηRun Μαρία Πολύζου

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 1:44πμ

Το διοικητικό Συμβούλιο Του  Συλλόγου Μαζικού Αθλητισμού « Η ΖΕΥΞΗ» , αισθάνεται  την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με την βοήθεια τους στην άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του 6ου ΖΕΥΞΗRUN ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ.

Τον Δήμο Πατρέων και ιδιαίτερα την πρόεδρο της Τ.Κ.Αγίου Βασιλείου κα. Τασία  Μπιρλή , την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος αντιπεριφερειάρχη  Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Τον Μέγα χορηγό ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ.Ιωάννη  Φρέρη για την πολύτιμη προσπάθεια και άριστη συνεργασία.

Τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών , για την πολύπλευρη κάλυψη που παρείχε στην Διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Θάνο Ζούπα.

Τους χορηγούς μας : ΛΟΥΞ Α.Ε. κ. Κώστα Μαραφέκα  , Divico  security κ.Δημήτρη Βυργιώτη , την Εταιρεία Γερανοί ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ, τα ζαχαροπλαστεία ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ και ιδιαίτερα τον κ. Βενιζέλο Μιχαλόπουλο , το καφέ OLYMPICO στον Αγ.Βασίλειο κύριο Χρήστο Μόσχοβο , το Γυμναστήριο EVATHLON στο Ρίον κ.Δημήτρη  Μπέτσο , τα ξενόγλωσσα βιβλιοπωλεία  LEXIS κ. Χρήστο Γιαννίου , τα καύσιμα ΘΩΜΑΣ κ. Κώστα Θωμά  , την Εταιρεία κοτόπουλα ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ , την ΓΗΓΑΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ , κ. Ηρακλή Κατσίκη ,την Εταιρεία eatwalk ( eatwalk.gr), υπό την εποπτεία του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, την ανεξάρτητη συνεργάτη HERBALIFE κ.Κική Λάζαρη.

Την Τροχαία Πατρών και ιδιαιτέρως την Διευθύντρια κ Ιωάννα Παναγοπούλου  για τα άρτια μέτρα ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής.

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σώμα Σαμαρειτών , τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Αχαΐας  , το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου , τους εθελοντές του Δήμου Πατρέων, τους δεκάδες εθελοντές του Συλλόγου μας  . Τον πρόεδρο του Συλλόγου Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» κ. Θεόδωρο Μαλλιά .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Πατρέων και στον χοροδιδάσκαλο Χρήστο Γιαννόπουλο , στην μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσφορά τους σε τρόφιμα και ρουχισμό για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της περιοχής μας.

Τους δεκάδες εθελοντές δότες αθλητές/ριες που προσήλθαν για να ενισχύσουν τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών του Μυελού των Οστών. 

Ο 6ος ΖΕΥΞΗ RUN ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ  σηματοδότησε μία μεγάλη κοινωνική προσφορά του ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , σκοπός μας αυτή η Λαϊκή Δυναμική να συνεχιστεί με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο 2019 και τον 7ο Διεθνή ΖΕΥΞΗRUN

Υποστήριξη: SilkTech