Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ Απόλλων στον κόσμο για την ζεστή ατμόσφαιρα στο ματς με τον Ολυμπιακό

Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2022 - 1:17μμ
Υποδειγματική συμπεριφορά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα

Σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Απόλλων ευχαριστεί τον Πατρινό φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο στην Περιβόλαμ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το ζεστό χειροκρότημα και την υποδειγματική συμπεριφόρα: "Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους 3.000 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα.
Η ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την υποδειγματική τους συμπεριφορά καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ήταν για μία ακόμα φορά αυτά τα στοιχεία που κάνουν την ομάδα μας να ξεχωρίζει.
Είμαστε σίγουροι οτι και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, η παρουσία των φιλάθλων μας στο κλειστό μας γήπεδο θα είναι το ίδιο ζεστή και θα μας «σπρώξουν» για να φτάσουμε σε πολλές νίκες και στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει τον στόχο μας.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους φιλάθλους μας που είχαν το δικαίωμα του parking στο γήπεδο μας, αλλά δυστυχώς δεν επετράπη από την αστυνομία λόγω του χαρακτηρισμού του αγώνα ως υψηλής επικινδυνότητας για επεισόδια με σκοπό να προστατευθούν από πιθανές υλικές ζημιές".

Υποστήριξη: SilkTech