Το ευχαριστώ της Αθλητικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου για το 8ο Πύργος Café Rally Sprint

Πέμπτη, Ιούλιος 5, 2018 - 3:35μμ

Με το πέρας του 8ου Πύργος Café Rally Sprint Αιγίου η Αθλητική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην διεξαγωγή ενός αγώνα ο οποίος προσέλκυσε το ενδιαφέρον αγωνιζόμενων και θεατών, κύλησε ομαλά, προσέφερε συγκινήσεις και μόνο πετυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα πληρώματα, οδηγούς και συνοδηγούς, καθώς και τις ομάδες τους, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές του αθλητικού αυτού γεγονότος.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θ. Παναγοπουλο καθώς και το Νομικό πρόσωπο με εκπρόσωπο τον κ. Ε. Βαρδακη για την αρωγή τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Το κεντρικό σημείο της Πλατείας των Υψηλών Αλωνίων που επιλέχτηκε ως τελική τοποθεσία για την εκκίνηση του αγώνα, άφησε άπαντες ευχαριστημένους καθώς αποτελεί ένα από τα στολίδια της πόλης μας. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική.

Η ΑΛΜΑ Αιγίου ευχαριστεί επίσης όλα τα μέλη της,τους ενδιάμεσους, τους φύλακες και ολους όσους που συνέβαλαν ουσιαστικά στην διεξαγωγή του αγώνα.

Κλείνοντας τις ευχαριστίες, η ΑΛΜΑ Αιγίου δεσμεύεται για την οργάνωση και τέλεση μελλοντικά ενός ακόμη καλύτερου αγώνα και ως εκ τούτου εύχεται σε όλους ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 9ο RALLY SPRINT AIGIOU LOADING !!!!!»

Υποστήριξη: SilkTech