Ευαγγελία Νάτσκου: "Η ομάδα έχει μέλλον"

Τετάρτη, Απρίλιος 18, 2018 - 8:31μμ

Η παρουσία της Ευαγγελίας Νάτσκου στην κορυφαία 5άδα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ των Νεανίδων αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα μιας άκρως επιτυχημένης πορείας του Εσπερου ΑΟΠΑ στην φετινή διοργάνωση.

Η νεαρή αθλήτρια του Εσπερου ΑΟΠΑ ψηφίστηκε από τους προπονητές του φάιναλ-6 μέσα στις καλύτερες παίκτριες των αγώνων που φιλοξενήθηκαν το διάστημα 11-15/4 στην Αιδηψώ.

Η Ευαγγελία Νάτσκου δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την αξιόλογη εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, στο οποίο συμμετείχαμε για πρώτη φορά και φυσικά για την κατάληψη της 4ης θέσης, γεγονός που μας καθιστά ως την καλύτερη επαρχιακή ομάδα, πλέον και σε επίπεδο Νεανίδων».

Η γεννημένη το 2002 περιφερειακός ανέφερε και τα εξής σε ό,τι αφορά την παρουσία της ίδιας στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης: «Για εμένα προσωπικά αποτέλεσε έκπληξη, αφενός γιατί υπήρχαν κι άλλες πολύ καλές και υψηλού επιπέδου παίκτριες στο τουρνουά και αφετέρου επειδή ηλικιακά είμαι Κορασίδα κι όχι Νεανίδα. Η διάκρισή μου αποτελεί επιβράβευση τόσο για την σκληρή προσπαθεια που έχω καταβάλει, όσο και για την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή μου, κ. Πέταρ Πέτροβιτς.

Ολη αυτή η εμπειρία, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς για λεπτομέρειες, για μια μπάλα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο κόουτς, δεν πετύχαμε τον στόχο μας, δηλαδή το να ανέβουμε στο βάθρο. Ωστόσο, θεωρώ πως η παρουσία μας δεν πέρασε απαρατήρητη, γεγονός που αποδεικνύεται από τα σκορ και από τις μικρές διαφορές στις ήττες μας. Οπως ανέφερα και παραπάνω, σε λεπτομέρειες κρίθηκε η 3η-4η θέση και το μετάλλιο.

Θέλω, πάντως, να ελπίζω πως μέλλον στην ομάδα θα υπάρξει, αρκεί να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στο γήπεδο και την ομαδική συνεργασία. Τέλος, αφού ολοκληρώσαμε την πρώτη μας αποστολή σε επίπεδο Νεανίδων, σειρά τώρα παίρνουν τα προκριματικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κορασίδων, αλλά και τα μπαράζ των Γυναικών».

Υποστήριξη: SilkTech