Έξαλλος ο Γιωρίκας Πιλίδης: «Γελάς κιόλας, δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα;»

Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2022 - 10:49πμ
Άσχημη εξέλιξη είχε η συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιωρίκας Πιλίδης στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καρβάτου, με αφορμή την έντονη συζήτηση ανάμεσα σε εκείνον και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης.
Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα», προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και η δικηγόρος του αθλητή.
Ωστόσο, η συζήτηση δεν είχε θετική κατάληξη. Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς και ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκείνος αρνήθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι μέχρι τώρα η Ομοσπονδία Πάλης έχει δώσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.
Αυτό έφερε την «έκρηξη» του Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος είπε αρκετά φορτισμένος: «Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου. Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα».
«Δε μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;», συνέχισε ο αθλητής, ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλη ένταση.
Η έντασή του ήταν τόσο μεγάλη μάλιστα, που ξέσπασε σε δάκρυα και με αρκετά έντονο τρόπο συνέχισε να λέει: «Έχω δώσει τη ζωή μου σε αυτό το άθλημα. Δε γουστάρω να το ξανακάνω. Καραγκιόζηδες όλοι σας. Το ίδιο γινόταν και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα, θα μου πείτε τελευταία στιγμή πήγαινε στους Αγώνες, πως θα πάω; Οι απατεώνες δε ξέρω τι λένε και δε με ενδιαφέρει. Έχω φέρει εννέα μετάλλια, Ολυμπιακή πρόκριση, παγκόσμιο ρεκόρ στα 22 μου. Τι θα μου πουν;»

Υποστήριξη: SilkTech