Eurobasket 2022: Η σύζυγος του Τεόντοσιτς επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό του από την εθνική Σερβίας

Σάββατο, Αύγουστος 13, 2022 - 12:00μμ
Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και το Eurobasket

Η Ομοσπονδία της Σερβίας δεν έχει επαληθεύσει ακόμη τον απρόσμενο αποκλεισμό του Μίλος Τεόντοσιτς από την αποστολή των όρλοβι για το Eurobasket (1-18 Σεπτεμβρίου). Όπως αποδεικνύεται ωστόσο πρόκειται για μια πληροφορία που έχει βάση και δεν διαψεύδεται από πουθενά
Ειδάλλως δεν θα είχαν ουσία και οι διαδοχικές αναρτήσεις της συζύγου του 35χρονου πόιντ γκαρντ, Γελισαβέτα Ορασάνιν Τεόντοσιτς, η οποία εμμέσως πλην σαφώς επικύρωσε την απουσία του από τη συνέχεια της προετοιμασίας. Μάλιστα η βραβευμένη Σέρβα ηθοποιός μέσα από τα stories της στο instagram θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του εκλέκτορα Σβέτσισλαβ Πέσιτς, πιστεύοντας πως η ομάδα που θα δημιουργηθεί δεν θα είναι η ίδια χωρίς τον (πιστό στρατιώτη) Μίλος.
 Η σύζυγος του Τεόντοσιτς επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό του από την εθνική Σερβίας
Παρεμπιπτόντως, η Σερβία συμμετέχει στον 4o όμιλο του Eurobasket, παρέα με τις Τσεχία (οικοδέσποινα στην Πράγα), Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία. Προηγουμένως θα δώσει δύο παιχνίδια στη β' φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι σε Ελλάδα (25/8) και Τουρκία (28/8).

Υποστήριξη: SilkTech