Έτρεξε μαραθώνιο στην έξι μέτρων αυλή του σπιτιού του!

Πέμπτη, Απρίλιος 2, 2020 - 10:12πμ

Το πιο «βαρετό» στρίμινγκ στην ιστορία των live σημείωσε ένα απίστευτο ρεκόρ. Ο Βρετανός Τζέιμς Κάμπελ σε 5:05:36 έτρεξε 42.195 μέτρα για να κάνει έναν ολόκληρο μαραθώνιο στην πίσω αυλή του σπιτιού του, που είναι περίπου 6 μέτρα.

Ο Βρετανός κάνοντας περισσότερες από 7000 στροφές και με περισσότεα από 1380 άτομα -ταυτοχρόνως- να τον παρακολουθούν έκανε κάτι... τρελό, το οποίο συνδύασε με φιλανθρωπία για έναν πολύ καλό σκοπό.

Αφού είδε πως η πρόκληση που έθεσε στο twitter συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μιας αρκετά μεγάλης μερίδας κόσμου αποφάσισε να συνδυάσει τη συγκεκριμένη δράση με δωρεά στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας, στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Έτσι, όσο εκείνος έτρεχε στην αυλή του σε live streaming στο YouTube όσοι έμπαιναν να παρακολουθήσουν έβρισκαν έναν υπερσύνδεσμο κάτω από το βίντεο όπου και πατούσαν για να κάνουν τη δωρεά που επιθυμούσαν, για να συγκεντρωθεί εν τέλει το ποσό των 19.319 λιρών ενώ η δωρεά συνεχίζεται και αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνες.

Δημοσιογράφοι και άνθρωποι του στίβου (μέχρι και ο θρυλικός αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας που κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο 1966, Τζεφ Χερστ) παρακολούθησαν την προσπάθεια του -αντικειμενικά- τρελού Βρετανού και μίλησαν μαζί του μετά τον «τερματισμό» του αφού ο ίδιος ήπιε λίγη μπύρα, για να συνέλθει.


Αξίζει βέβαια να περιμένουμε να δούμε και σε πόσο χρόνο το συγκεκριμένο ρεκόρ θα... πέσει, ελπίζοντας και πως το επόμενο ρεκόρ θα συνοδευτεί από μια εξίσου σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Δείτε το βίντεο!

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Υποστήριξη: SilkTech