Ετοίμαζαν καρτέρι θανάτου σε οπαδό του Ολυμπιακού- Συνελήφθη η 22χρονη Παναθηναϊκός που είχε μαχαιρωθεί

Τρίτη, Απρίλιος 9, 2019 - 9:31πμ
newsit.gr

Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα στο Ίλιον που ήταν έτοιμα να του επιτεθούν.

Σύμφωνα με το newsit.gr, oι άνδρες του τμήματος της Αθλητικής Βίας παρακολουθούσαν και κατάφεραν να αποτρέψουν μαχαίρωμα οπαδού του Ολυμπιακού από πέντε που επέβαιναν σε όχημα στο Ίλιον.

Τα πέντε άτομα ήταν ηλικίας από 18 έως 30 ετών και πήγαιναν στο Περιστέρι, προκειμένου να βρουν τον οπαδό των «ερυθρολεύκων» και να του επιτεθούν. Οι αρχές τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Οι οπαδοί ήταν καλά… εξοπλισμένοι. Είχαν πάνω τους full face μάσκες στα χρώματα της ομάδας τους κι όχι μόνο, διάφορα είδη γαντιών, σφυριά, λοστούς, έναν υδραυλικό κάβουρα και σουγιά. Όλα όσα δηλαδή χρειάζονταν για να κάνουν μία καλά οργανωμένη επίθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο site, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την 22χρονη οπαδό του Παναθηναϊκού, η οποία είχε δεχθεί άγρια επίθεση με μαχαίρι από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, υπό τον φόβο αντιποίνων.

Έτσι, αντιλήφθηκαν την επίθεση που ετοίμαζαν τα πέντε άτομα στον οπαδό στο Περιστέρι και κατάφεραν να την αποτρέψουν, συλλαμβάνοντας τους κατηγορούμενους για απόπειρα επίθεσης.

Όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες ήταν και η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού, που πριν από μερικές εβδομάδες είχε πέσει θύμα άγριας επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού στο Ίλιον.

Ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο με τους άλλους οπαδούς που σχεδίαζαν επίθεση σε οπαδό των «ερυθρολεύκων». Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο άτομο που ήταν ο στόχος των συλληφθέντων, φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση που είχε δεχτεί η 22χρονη.

Υποστήριξη: SilkTech