Έτοιμα τα Δημοτικά γήπεδα να υποδεχτούν τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 27, 2021 - 6:32μμ
Ξεκίνημα από το γήπεδο του Ρίου

Με προγραμματισμό και συντονισμό των τεχνικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, η Διοικούσα Επιτροπή Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου προχώρησε έγκαιρα στις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις και την παροχή των αναγκαίων υλικών σε όλα τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου,  για να είναι έτοιμα να υποδεχτούν με ασφάλεια τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που ξεκίνησαν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Οι πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις έγιναν στο Γήπεδο του Ρίου γεγονός που επισήμαναν εκφράζοντας δημόσια την ικανοποίηση τους και τα ερασιτεχνικά σωματεία Αετός Ρίου και Αναγέννηση Ψαθοπύργου  που το χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν από το Τμήμα Αυτεπιστασίας του Δήμου επισκευαστικές εργασίες που αναβαθμίζουν  λειτουργικά το Γήπεδο Ρίου, το Τμήμα Πρασίνου επιμελήθηκε τον περιβάλλοντα και τον εσωτερικό χώρο αλλάζοντας την εικόνα του, ενώ το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς προμήθευσε σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την προπόνηση και τους αγώνες, φαρμακευτικό υλικό και υλικά καθαριότητας και απολύμανσης.

Οι παρεμβάσεις στο Γήπεδο Ρίου ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες με τις επείγουσες υδραυλικές εργασίες στα αποδυτήρια, ενώ στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων» θα ανακαινιστούν  τα αποδυτήρια και θα γίνουν εργασίες βελτίωσης του φωτισμού και του αγωνιστικού χώρου.

Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και υπεύθυνος του Γηπέδου Ρίου,  Ηλίας Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Ως Διοικούσα Επιτροπή, αλλά και από τη δική μας θητεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι ερασιτεχνικοί Σύλλόγοι, που δίνουν τον αγώνα τους, χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος.

Προσπαθούμε λοιπόν, να βελτιώσουμε τις συνθήκες λειτουργίας  των δημοτικών γηπέδων, να τα κάνουμε ασφαλή και παράλληλα διεκδικούμε από την κυβέρνηση τη χρηματοδότηση της συντήρησης, του εκσυγχρονισμού και της λειτουργίας τους, καθώς και τη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μόνο έτσι το δημοφιλέστερο άθλημα το ποδόσφαιρο θα γίνει μια τεράστια προστατευτική αγκαλιά για τα παιδιά».

Υποστήριξη: SilkTech