Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων: Απέκτησε νέες φανέλες και αθλητικό εξοπλισμό

Τετάρτη, Δεκέμβριος 8, 2021 - 8:33πμ
Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων

Υστερα από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιου Σταμάτη, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων προμηθεύτηκε αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικό υλικό.


Στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στα social media, η ομάδα θέλησε να ευχαριστήσει τους Γρηγόρη Δημητριάδη και Γιώργο Σταμάτη οι οποίοι στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των αθλητών μας, εκφράζοντας συνεχώς την στήριξή τους σε αυτούς.
Η σχετική δημοσίευση αναφέρει:
«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιου Σταμάτη, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων προμηθεύτηκε αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικό υλικό.
Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων ευχαριστεί θερμά για τη δωρεά αυτή τον κ. Δημητριάδη και τον κ. Σταμάτη, οι οποίοι στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των αθλητών μας, εκφράζοντας συνεχώς την στήριξή τους σε αυτούς.
Ενέργειες σαν αυτή, προάγουν και ενισχύουν την ορατότητα και τη συμπερίληψη των αθλητών με αναπηρία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες και να εκπροσωπούν τη χώρα σε ευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα».

Υποστήριξη: SilkTech