Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Σιώπη κόντρα στο Κόσοβο

Κυριακή, Νοέμβριος 14, 2021 - 3:05μμ
Μανώλης Σιώπης

Ολοκληρώθηκε για την Εθνική μας ομάδα η τελευταία προπόνηση πριν από το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εναντίον του Κοσόβου το βράδυ της Κυριακής (14/11, 21.45, Cosmote Sport 1, OPEN, Gazzetta). Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της αποστολής που δεν υπολογίζεται είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ισπανία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (προπονήθηκε όμως με την ομάδα).


Από την άλλη, ο αμυντικό της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι διαθέσιμος για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ. Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που δεν διατηρούμε πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Στον όμιλο η «γαλανόλευκη» έκανε δύο νίκες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια (μέτρησε και τρεις ισοπαλίες - δύο ήττες) και στόχος βέβαια απέναντι στους Κοσοβάρους είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να ολοκληρωθεί η φάση των προκριματικών με θετικό τρόπο, παρά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υποστήριξη: SilkTech