Εθνική Αστέγων και ΠΣΑΤ έπαιξαν και ποδόσφαιρο έστειλαν και μηνύματα

Δευτέρα, Ιούλιος 4, 2022 - 7:00μμ
O ΠΣΑΤ τίμησε με το ειδικό έπαθλο του Συνδέσμου τον υπεύθυνο της ομάδας «Σχεδία», Άκη Μαραγκοζάκη

Ήταν ένας ωραίος αγώνας με πολλούς συμβολισμούς και μηνύματα. Η ομάδα του ΠΣΑΤ και η Εθνική Αστέγων σκόραραν... ενάντια στη φτώχεια στη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό γήπεδο «ΡΟΥΦ» «Δημήτρης Γιαννακόπουλος».
Μετά τη λήξη του αγώνα ο ΠΣΑΤ τίμησε με το ειδικό έπαθλο του Συνδέσμου τον υπεύθυνο της ομάδας «Σχεδία», Άκη Μαραγκοζάκη ενώ σε όλους τους παίχτες που αγωνίστηκαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου.
Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι συνάδελφοι: Μαρία Πετροπούλου, Νίκος Παγιωτέλης, Γιάννης Καπαγερίδης, Νίκος Λεοντίτσης, Πάνος Κατηφόρης και ο Γιώργος Στέφος, ενώ μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους οι παλαίμαχοι άσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου,: Μιχάλης Γεροθόδωρος, Γιάννης Παπαχριστόπουλος, Γιάννης Χλωρός, Κώστας Ζαμπέτας. Πέτρος Δημητρίου.
Επίσης έδωσαν το παρόν οι Ανδρέας Μπονόβας, Τάκης Παντέλης και Νίκος Μάλλιαρης.
Τον Σύνδεσμό  εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Β' αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος η γενική γραμματέας Ασπασία Βελονάκη και ο ειδικός γραμματέας και υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κώστας Αλεξόπουλος.
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ στο τέλος του αγώνα συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων και δήλωσε:
«Εκφράζω τη μεγάλη χαρά των αθλητικών συντακτών που συναντηθήκαμε με την Εθνική ομάδα των αστέγων, με τα παιδιά της Σχεδίας. Αυτός ο αγώνας είναι η αρχή μιας όμορφης συνεργασίας».
Την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ στηρίζει η Winmasters, η οποία είναι και Μεγάλος χορηγός του Συνδέσμου.

Υποστήριξη: SilkTech