Έστειλε την φόρμα συμμετοχής για το EuroCup ο Προμηθέας

Πέμπτη, Μάιος 30, 2019 - 7:50πμ

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος, έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως στόχος του Προμηθέα είναι να αγωνίζεται στις κορυφαίες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και μακροπρόθεσμα «κοιτάει» την Euroleague.

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί η ομάδα της Πάτρας εκεί που επιθυμούν οι άνθρωποί της έγινε, καθώς ο Προμηθέας έκανε προεγγραφή για τη συμμετοχή του στο EuroCup της σεζόν 2019-20.

Οι Πατρινοί συμπλήρωσαν την φόρμα συμμετοχής της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Euroleague και την απέστειλαν στην διοργανώτρια αρχή. Αυτό, βέβαια, δεν οριστικοποιεί την συμμετοχή τους, ωστόσο στον Προμηθέα είναι παραπάνω από αισιόδοξοι πως θα αγωνίζονται εκεί την επόμενη σεζόν, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Λίγες ώρες μετά το αίτημα συμμετοχής του στο Eurocup της επόμενης σεζόν, ο ισχυρός άνδρας άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι πολύ όμορφο που είμαστε και φέτος στους «4». Πέρυσι δε μας περίμενε κανείς, φέτος ήταν υποψιασμένοι. Το να βρεθεί μία ομάδα εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά σερί δεν έχει ξαναγίνει.

Μακάρι να έχει συνέχεια αυτή η ομάδα. Εννοείται και θέλουμε το βήμα παραπάνω. Όταν ξεκινάς ένα πρωτάθλημα, ο στόχος κάποια στιγμή είναι να φτάσεις στην πρώτη θέση. Σε όλους συμβαίνει αυτό, όχι μόνο σε μένα. Σημαντικό ότι εκφράζουμε μία ολόκληρη περιοχή»

Για την επόμενη σεζόν:

«Έχουμε μάθει να μπαίνουμε πάντα με ένα πλάνο. Ο σχεδιασμός ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά είναι έτοιμος για την επόμενη τριετία, όχι μόνο την επόμενη σεζόν. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.

Για την συμμετοχή στο Eurocup:

«Όταν ξεκινήσαμε μας προβλημάτισε γιατί ήταν πρωτόγνωρο με δύο ματς την εβδομάδα. Φάγαμε δύο σφαλιάρες στο πρωτάθλημα και μάθαμε. Θέλουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Βάζουμε ψηλά τα στόχους και θα δρομολογήσουμε που θα παίξουμε τις επόμενες μέρες. Η Euroleague δεν είναι καημός, είναι στόχος».

Υποστήριξη: SilkTech