Έρρικα Πρεζεράκου: Σοκάρει η περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος- ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Ιούνιος 27, 2021 - 9:02πμ

Συγκλόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με σκάφος. Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν η προπέλα της μηχανής του φουσκωτού από το οποίο έπεσε της έκοψε τα δάχτυλα με αποτέλεσμα να χάσει το μικρό της δαχτυλάκι και να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο για να σωθούν τα υπόλοιπα.

"Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος θέλει να κάνει επίδειξη με το σκάφος και κάνει τετακέ ουσιαστικά. Κάνει κυκλική στροφή και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος. Οπότε ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα εκείνη την ώρα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν γερό τραυματισμό στο χέρι μου" ανέφερε η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

"Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό οπότε σίγουρα έχεις μια αίσθηση ότι δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούργιο”. Καθώς ήμουν στο νερό, κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα πού απλά γιατί μέσα στην αναμπουμπούλα δεν ξέρω ακριβώς πώς με έχει χτυπήσει. Το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια" τόνισε.

Υποστήριξη: SilkTech