Έρρικα Πρεζεράκου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»

Δευτέρα, Αύγουστος 10, 2020 - 3:59μμ

Για το σοβαρό ατύχημα που της συνέβη, πριν λίγες ώρες, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. Η δημοφιλής αθλήτρια αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες ώρες που περνάει όσο και στην αδυναμία να συνειδητοποιήσει όσα ακριβώς της συνέβησαν.

«Σάσα μου, καλά είμαι. Κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη, είχα χάσει πάρα πολύ αίμα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου στην On Time.

«Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλεφωνήματα και όλο αυτό το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμα σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να σου πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο διευθυντής της κλινικής χειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, κ. Σαράντης Σπιρίδωνος, μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε:

«Είχε ένα ατύχημα από την προπέλα του σκάφους στο οποίο επέβαινε και έπεσε. Είχε πολλαπλούς τραυματισμούς στο δεξί αντιβράχιο και στο χέρι με κατάγματα, διατομές τενόντων, κατάγματα, διατομές νεύρων και αγγείων. Έγινε αποκατάσταση των 4 δαχτύλων ώστε η κα. Πρεζεράκου να έχει ένα λειτουργικό χέρι. Ο παράμεσος είναι ακόμα εν κινδύνω, παρακολουθείται η αιμάτωση του. Όσον αφορά το μικρό, μη επισκευάσιμο. Δεν έχει μικρό δάχτυλο. Η ταχεία διακομιδή στο Νοσοκομείο ΚΛΑΤ από την Κύθνο και η άμεση χειρουργική αντιμετώπιση βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας της ασθενούς. Όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά, είναι υπό παρακολούθηση. Σε μερικές μέρες θα πάρει εξιτήριο αν όλα συνεχίζουν καλά».

Υποστήριξη: SilkTech