Έπος στην Πορτογαλία για την Νάπολη Πατρών

Τετάρτη, Ιούνιος 8, 2022 - 7:52μμ
Καμαρώστε την!

Πορεία θριάμβου, αλά 2004, πραγματοποιεί η ομάδα beach soccer της Νάπολης Πατρών στο Euro Winners Challenge που διεξάγεται στη Ναζαρέ της Πορτογαλίας.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) πέτυχε την 6η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!!

Νίκησε με 1-0 την Βαρζίμ από την Πορτογαλία (με πέναλτι του Yamauchi) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον νικητή του άλλου ομίλου της β' φάσης, την πανίσχυρη Rosh Haayin (από το Ισραήλ) αύριο Πέμπτη στις 9.15μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Νάπολη Π. (Βασίλης Παπαζαφείρης): Pareja, Σκούρτας, Παπαζαφείρης, Γεωργικόπουλος, Beshr, Σταυρόπουλος, Uesato, Yamauchi, Α. Διαμαντόπουλος.

Θυμίζουμε πως η Νάπολη νίκησε κατά σειρά, στην α' φάση: Μπελενένσες Πορτογαλίας 5-4, Αλφαρίμ Πορτογαλίας 7-4, Βιον Σλοβακίας 5-4, και στην β' φάση τις GRAP Πορτογαλίας 4-2, Σεσίμπρα Πορτογαλίας 5-1 και την Βαρζίμ Πορτογαλίας (1-0).

Είναι η 5η της ευρωπαϊκή συμμετοχή μετά το 2017, 2018, 2019 και 2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε μάθει να παλεύουμε με τις δυνάμεις μας, μόνοι μας, για το σήμα μας, για το όνομα μας, για τον αδερφό μας που μας καμαρώνει από ψηλά.
Φέτος ζούμε ένα όνειρο, μένοντας ΑΗΤΤΗΤΟΙ στο «EURO WINNERS CHALLENGE» που διεξάγεται και πάλι στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας, έχοντας νικήσει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που χρειάστηκε να δώσουμε μέχρι σήμερα (Μπελενένσες, Αλφαρίμ, Βιόν, Γκραπ, Σεσίμπρα, Βαρζίμ) και την Πέμπτη 9/6 θα πρέπει να παλέψουμε για το τρόπαιο και την πρόκριση στους «16» του «EURO WINNERS CUP», σε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ για την Πάτρα και την Ελλάδα.
Όμως οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι δυστυχώς για οικονομικούς λόγους ίσως δεν μπορέσουμε να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, να παίξουμε στον ΤΕΛΙΚΟ, κάτι που συμβαίνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ για Ελληνική και δη Πατρινή ομάδα...
Τα εισιτήρια μας ήταν κλεισμένα για αύριο πριν τον τελικό και η προθεσμία αλλαγής πέρασε... Για να μείνουμε εδώ πρέπει να κλείσουμε νέα εισιτήρια και αυτό απαιτεί αρκετά χρήματα... Μια ομάδα που βασίζεται στις δικές της τσέπες και στους λίγους φίλους που την στηρίζουν δεν έχει δυστυχώς αυτή την δυνατότητα...
Δυστυχώς όσες πόρτες επισήμων χτυπήσαμε ήταν κλειστές...
Σας υποσχόμαστε ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα κάνουμε τα ΑΔΥΝΑΤΑ-ΔΥΝΑΤΑ για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τον τρόπο να παίξουμε και να ΦΕΡΟΥΜΕ την κούπα στην ΠΑΤΡΑ...
Κάθε βοήθεια δεκτή, σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια στήριξη σας...
«ΦΤΑΣΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ»
Α.Π.Σ. Νάπολη Πατρών

Υποστήριξη: SilkTech