ΕΠΟ: Μπαράζ συσκέψεων ενόψει τελικού Κυπέλλου

Δευτέρα, Μάιος 2, 2022 - 10:30μμ
Για να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες του τελικού της 21ης Μαΐου

Στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ θα έχουν σειρά συναντήσεων με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ αλλά και της αστυνομίας για να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες του τελικού της 21ης Μαΐου με φλέγον θέμα τον κόσμο που θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πρόθεση και επιθυμία της ΕΠΟ είναι ο φετινός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να αποτελέσει γιορτή και να παρεβρεθούν σε αυτόν το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει μπαράζ συσκέψεων των παραγόντων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να ξεκαθαρίσουν τα μέτρα τάξης και φυσικά το φλέγον ζήτημα με το πόσα εισιτήρια θα διατεθούν.

Αρχικά την Τρίτη (3/5) θα υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΠΟ με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ. Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (5/5) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους της ΕΠΟ και της αστυνομίας.

Υποστήριξη: SilkTech