Επιτυχημένοι οι περιφερειακοί αγώνες γυμναστικής της Πάτρας

Πέμπτη, Ιούλιος 15, 2021 - 6:32μμ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 8 και 9 Ιουλίου οι αγώνες Γ΄ περιφέρειας Ρυθμικής γυμναστικής Γυναικών και Νεανίδων ατομικού και ENSAMBLE. Μετά από ενάμισυ χρόνο απαγόρευσης αγωνιστικών διοργανώσεων λόγω κορωνοιού στην Πάτρα σηκώθηκε ή αυλαία των αγώνων για τα αθλήματα της ΕΓΟ.

Χωρίς την παρουσία θεατών αλλά με μεγάλη μαζικότητα από πλευράς γυμναστικών αθλητικών σωματείων, αθλητριών και προγραμμάτων οι επιδόσεις ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και ελπιδοφόρες για την τελική του φάση που θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο οποίο έγιναν οι αγώνες άφησε άριστες εντυπώσεις για τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, καθαριότητας, εξυπηρέτησης του προσωπικού σε αθλήτριες, προπονήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Με τα καλύτερα λόγια για το γυμναστήριο αλλά και την άψογη συνεργασία με την επιτροπή διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. επίσης εκφράστηκαν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Σταθόπουλος Θανάσης και οι δύο αντιπρόεδροι Αινδιλή Ειρήνη και Μανδραβέλη Ειρήνη που έδωσαν το παρόν στους αγώνες.

Η ελληνική γυμναστική ευχαριστεί επίσης θερμά το Δήμο Πατρέων για την σταθερή υποστήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του να διοργανώνονται αγώνες για τα αθλήματα γυμναστικής στην πόλη μας.

Υποστήριξη: SilkTech