Επιτυχημένη παρουσία του Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας τοξοβολίας

Τρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 1:36πμ

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας στην τοξοβολία με 2 μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα του Προμηθέα. Συγκεκριμένα, στις 15-16/9/18 στο ΟΑΚΑ διεξήχθη το Κύπελλο Ελλάδας Σύνθετου τόξου με τον Χρήστο Αερικό να κάνει ένα μικρό διάλειμμα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τόξου.

Μπορεί στο ατομικό να κατέλαβε την 4η θέση, αλλά στο Ομαδικό μαζί με τους Κυριάκο Κροαζιέ και Ανδρέα Ζαχαράκη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους κατακτώντας την 1η θέση και το πρώτο Κύπελλο για τον Προμηθέα.

Η συνέχεια διαδραματίστηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο 22-23/9 στην Κατερίνη με το Κύπελλο Ελλάδος Ολυμπιακού τόξου όπου o Χρήστος Αερικός κατέλαβε το Σάββατο την πρώτη θέση στην κατάταξη με νέο ατομικό ρεκόρ 627, ενώ την Κυριακή κέρδισε όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του κατακτώντας την πρώτη θέση και το 2ο κύπελλο για τον Προμηθέα.

Αξίζει, ν’ αναφέρουμε πως τόσο ο Χρήστος όσο και ο συναθλητής του Κυριάκος Κροαζιέ θα συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα στο αγώνα διακρατικής συμφωνίας Ελλάδος-Κύπρου που θα διεξαχθεί από 31/10 - 4/11 στην Κύπρο.

Υποστήριξη: SilkTech