Επιτυχημένη παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών στο πρωτάθλημα Δρόμου και Ορεινής ποδηλασίας

Τρίτη, Μάιος 14, 2019 - 9:01πμ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2019 η Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσε στην Σπάρτη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην Σπάρτη, στις κατηγορίες ΜΙΝΙ (αγόρια-κορίτσια) - Παμπαίδων και Πανκορασίδων. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε συνολικά με 11 αθλητές και αθλήτριες.

Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα έκανε σχεδόν το απόλυτο αφού κέρδισε στα δύο αγωνίσματα δρόμου (Ατομ. Χρονομέτρηση και Αντοχή) και πήρε την δεύτερη θέση στο ΜΤΒ.

Στην ίδια κατηγορία ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ πήρε την 4η - 3η και 3η αντίστοιχα. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ την 9η - 8η - 10η αντίστοιχα, ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ την 12η - 11η - 8η αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και στα τρία αγωνίσματα κατέλαβε την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που ΄τρεξε μόνο στα αγωνίσματα δρόμου πήρε την 3η και 4η θέση, ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ την 7η - 7η - 4η αντίστοιχα.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ μικρά ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ 6η - 5η - 5η αντίστοιχα.Μέσα στην 10αδα πλασαρίστηκαν απο την ίδια κατηγορία και η ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΑ - ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Υποστήριξη: SilkTech