Επιτυχημένη παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 7, 2020 - 10:02μμ

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ανδρών και γυναικών που έγινε στην Άρτα και διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Οι αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα υπό τις οδηγίες του προπονητή Παύλου Χαλκιόπουλου.

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ο Γιώργος Κουλολιάς τερμάτισε 12ος ο Νίκος Βουκελάτος 14ος ο Δημήτρης Δουβετζίδης 31ος και ο Γιώργος Κανταρέλης 51ος.

Στον αγώνα αντοχής οι Πατρινοί αθλητές πλασαρίστηκαν σε αρκετά καλές θέσεις.

«Το Δ.Σ. του Π.Ο.Π. (Ποδηλατικος Ομιλος Πατρας) ΠΟΠ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.  

Επίσης θέλουμε  ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό των αθλητών μας!», ανέφερε η συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Ο ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αιγιώτης πρώην πρωταθλητής του ΠΟΠ, Τάκης Χριστόπουλος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να είμαι στα μετάλλια. Ξεκόρφισε 3ος το τελευταίο βουνό 10 χλμ πριν τον τερματισμό. Στην κατηφόρα ρίσκαρε όσο γινόταν μήπως πλησίαζε τους 2 πρώτους με αποτέλεσμα να έχει μια -μικρή ευτυχώς- πτώση 10 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Συνέχισε την καταδίωξη χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, 4 χλμ πριν τον τερματισμό τον έπιασαν οι πίσω και στο τελικό σπριντ πήρα την 4η θέση.

Υποστήριξη: SilkTech