Επιτυχημένη χρονιά για τον στίβο της Δυτικής Ελλάδας

Κυριακή, Δεκέμβριος 1, 2019 - 8:33μμ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (1η Δεκεμβρίου) στο ξενοδοχείο Αστήρ η καθιερωμένη ετήσια Περιφερειακή Προσυνεδριακή συνάντηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με τα Σωματεία της ζώνης ευθύνης της ( Αχαΐα – Ηλεία – Αιτωλοακαρνανία – Κεφαλονιά και Ζάκυνθος ) για την Επιτροπή Ανάπτυξης Κλασσικού Αθλητισμού σε Βάθος ( ΕΠΑΚΑΒ), προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα απολογιστικά για το 2019 αλλά και εκείνα που αφορούν στη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βαγγέλης Τζελάτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Δημήτρης Ορφανόπουλος, αφού συνεχάρησαν τα σωματεία για την άνοδο που παρουσίασαν τα περισσότερα από αυτά το 2019, μοίρασαν ένα φυλλάδιο με όλες τις στατιστικές αναλύσεις για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα παρουσιάστηκε ο νέος Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης για την περιφέρεια κ. Βασίλης Πλάτωνας ο οποίος και τέθηκε στη διάθεση όλων των σωματείων προκειμένου να επιτευχθεί η περαιτέρω Ανάπτυξη του στίβου στην περιοχή.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά σημαντικά ζητήματα όπως οι επερχόμενες αλλαγές στα αγωνίσματα κυρίως των Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄, το καλεντάρι της ΕΑΣ, η έκδοση νέων δελτίων από την ΕΑΣ, η ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, θέματα αθλητικού εξοπλισμού κ.α.

Μια επιτυχημένη χρονιά για τον Στίβο της περιοχής μας τελείωσε και μια άλλη αρχίζει με την οικογένεια του Στίβου ενωμένη για νέες επιτυχίες και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Υποστήριξη: SilkTech