Επιτυχίες του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών στο πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Οκτώβριος 27, 2020 - 4:02μμ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη το Πρωτάθλημα δρόμου Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με περιορισμένο αριθμό αθλητών λόγω του ότι οι αγώνες έγιναν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου (λόγω κορωνοιού) αλλά και εξαιτίας των εξόδων.

Τις επιτυχίες των αθλητών μας επισκίασε το ατύχημα που είχε ο Πατρινός αθλητής στην κατηγορία Παίδων Αραγιάννης Γιώργος (πτώση σε κατηφόρα) με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης όπου και έγινε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Στην Τρίπολη πέρα των γονιών του αθλητή παρέμεινε και ο προπονητής Παύλος Χαλκιόπουλος.

Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης:

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 2ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ. 3ος ΔΟΥΒΕΤΖΙΔΗΣ Δ.

ΕΦΗΒΩΝ : 1ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΙΔΩΝ : 2ος ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της Αντοχής.

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 3ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ.

ΕΦΗΒΩΝ : 2ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 1ος ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ Α. 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΜΑΣΤΕΡ Α΄: 2ος ΜΕΤΣΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Στην ατομική χρονομέτρηση σύμφωνα με τα πρόχειρα αποτελέσματα ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Δ. στην κατηγορία ΜΓ ήταν 5ος και ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡ. στην κατηγορία ΜΒ 9ος. Αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από τους αγώνες ατομ. χρονομέτρησης και αντοχής.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για τις προσπάθειες που καταβάλουν στις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν και τους χορηγούς μας που βοηθούν με τον τρόπο τους ο καθένας. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - IDEAL BIKES - FIT & SHAPE - BIORACER - PROFI AL ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ - ΚΡΑΝΗ LAZER».

Υποστήριξη: SilkTech