Επιτυχίες του Παλμού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τρίαθλου

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 12:10πμ

Στο Λουτράκι διεξήχθη πρόσφατα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τριάθλου για όλες τις κατηγορίες, παράλληλα με το Μεσογειακό Κύπελλο. (sprint απόσταση 750μ Κολύμπι / 20 χλμ. Ποδήλατο / 5 χλμ. τρέξιμο).
Από την Πάτρα συμμετείχαν 7 αθλητές οι οποίοι είναι συνεπείς στα ραντεβού τους με τα multisports.
ΚΑΖΑΜΑΡΙΩΤΗ Μαρία - Αιμιλία: Διακρίθηκε καθώς κατέλαβε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Μεσογειακό Κύπελλο ενώ παράλληλα ήταν η 1η νεάνιδα (πίσω από την πολυνίκη και έμπειρη Ντενίζ Δημάκη). Σταθερή επαφή με το βάθρο και βελτιωμένες επιδόσεις.
ΤΖΟΛΑΣ Ιωάννης: 7ος στην συνολική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 3ος έφηβος!
ΤΕΚΟΣ Απόστολος: Ο πρωταθλητής Βετεράνων του 2016 κατέλαβε την 9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος (Claude): Με βελτιωμένο το κολυμβητικό σκέλος, κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα.
ΤΖΟΛΑ Αγγελική: Στην κατηγορία Κορασίδων η Αγγελική με εξαιρετικό κολύμπι βγήκε 1η από τις συνομήλικες συναθλήτριές της. Έχασε λίγες θέσεις στο ποδηλατικό σκέλος και κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Η αξιοσημείωτη αύξηση των συμμετοχών και βελτιωμένες επιδόσεις σε αυτές τις ηλικίες υποδηλώνουν την πολύ καλή δουλειά στις υποδομές και το οργανωμένο πλάνο της ομοσπονδίας στο αναπτυξιακό κομμάτι.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος: Στην Open κατηγορία, με πολυπληθής συμμετοχές, καθώς η τεχνική αρτιότητα και η εμπειρία των οργανωτών προσελκύει πολλούς ερασιτέχνες αθλητές που αναζητούν ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής αγώνων, κατάφερε να τερματίσει 29ος με ατομικό ρεκόρ. Πολλά μπράβο για την συνεχόμενη βελτίωση.
ΙΩΑΝΝΙΔΗ Αθηνά: Στο AQUATHLON δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά που δημιούργησε η πρωτοπόρος στο κολύμπι (750 μ) και παρόλο που μείωσε στο δρομικό κομμάτι (5 χιλ.) «περιορίστηκε» στην 2η θέση.
Οι αθλητές συμμετείχαν με τον ΑΣ «ΠΑΛΜΟΣ», με προπονητή τον διακεκριμένο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην κολύμβηση, Βασίλη Χρονόπουλο.
Η ιδιαιτερότητα και το επίπεδο επιδόσεων που έχουν φτάσει τα multisports απαιτούν και την συνδρομή συνεργατών. Ως εκ τούτου, ο Παλμός ευχαριστεί τον καταξιωμένο προπονητή στίβου Ιωάννη Δαγκόγλου που η πλούσια επιστημονική του κατάρτιση τον κάνει απαραίτητο και τον προπονητή του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών Τάκη Λαϊνά που με τις γνώσεις του έχει κάνει το ποδηλατικό σκέλος το "όπλο" της ομάδας.
Ο ΑΣ ΠΑΛΜΟΣ_multisports θα ανακοινώσει από Νοέμβριο το πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών multisports με κέντρο τον αθλητή και μια ομάδα συνεργατών για να φροντίσουμε η νέα γενιά να λάβει τα καλύτερα από επιστημονικής και παιδαγωγικής πλευράς ερεθίσματα για υγιή και υψηλού επιπέδου αθλητισμό που απευθύνεται σε όλα τα προπονητικά υπόβαθρα.


Τάσσος Σταθόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech