Επιτυχίες του Ερμή στους 3ους Παγκόσμιους Εργασιακούς Αγώνες

Τρίτη, Οκτώβριος 12, 2021 - 6:07μμ
ΑΟΠ Ερμής

Διοργανωθήκαν στην Αθήνα από τις 06 έως και 10 Οκτωβρίου οι 3 οι Παγκόσμιοι Εργασιακοί Αγώνες , με την συμμετοχή πάνω από 4000 αθλητών. Οι Αγώνες αποτελούν την 3η μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τα Special Olympics του 2011!

O Αθλητικός Όμιλος ΑΟΠ Ερμής συμμετείχε στους αγώνισμα της τοξοβολίας με 2 συμμέτοχες αθλητών, την Μαρούσα Τσαβαχίδου και τον Σπυρο Μούκα καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την 4 και 7 θέση στην τελική κατάταξη των παγκόσμιων εργασιακών αγώνων.

Η συμμετοχή βέβαια του σωματείου μας δεν θα ήταν εφικτή εάν δεν υπήρχε η υποστήριξη από την εταιρία Staikos Dinos και προσωπικά του κ. Κωνσταντινου Σταικου. Ήταν μια βοήθειά που εκτός από οικονομική, ήταν και μια ηθική υποστήριξη στις προσπάθειες των 2 αθλητών αλλά και του προπονητή τους. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Στάικο για αυτήν την βοήθεια.

Ελπίζοντας στο μέλλον , στην συνέχεια αυτής της συνεργασίας αλλά ελπίζοντας ακόμα περισσότερο αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία να είναι η απαρχή έτσι ώστε και άλλοι ιδιώτες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας, από πολλούς αθλητές αλλά και τα σωματεία τους.

Υποστήριξη: SilkTech