Επιτυχίες του Αθηνόδωρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου

Τρίτη, Μάρτιος 21, 2023 - 12:00πμ
Τα κατάφεραν!

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος εκμεταλλεύτηκε την καλή του κατάσταση και την εμπειρία του στον αγώνα και αναδείχθηκε νικητής για πέμπτη φορά νικητής στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου που έγινε σήμερα (19/3) με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολούθησαν ο Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου) και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός). Στις γυναίκες η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) αναδείχθηκε νικήτρια, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η νικήτρια του Μαραθωνίου Αθήνας, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) και το χάλκινο η Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής) πάνω στο νήμα και κάνοντας δυνατό σπριντ με την Ευσταθία Φλώρου που τελικά τερμάτισε τέταρτη με την ίδια επίδοση.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Αθηνόδωρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου, όπου άλλωστε ήταν και οι μόνοι που συμμετείχαν από όλη την Αχαΐα.
Η Βηθλεέμ Σάπιου (1:28.57) εντυπωσίασε για άλλη μια φορά αφού κατετάγη στην 15η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών.
Την παράσταση ωστόσο «έκλεψε» ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου (1:12.36) που τερμάτισε στην 12η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών. Ο Παναγιώτης σε όλη την έως τώρα αθλητική του διαδρομή δείχνει αξιοθαύμαστη συνέπεια και σταθερότητα, με αποτέλεσμα την κατάκτηση όλο και υψηλότερων επιδόσεων.
Πολύ καλό αγώνα έκαναν επίσης ο Μάριος Τσερεντζούλιας και ο Γιάννης Βασιλείου με επιδόσεις 1:16.11 και 1:21.04 αντίστοιχα. Τους συγχαίρουμε όλους και τους ευχαριστούμε.

Υποστήριξη: SilkTech