Επιτυχίες του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας

Παρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2018 - 11:00πμ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα αγωνιστικό διήμερο γεμάτο επιτυχίες και διακρίσεις για τον Αχαϊκό Σύλλογο Ξιφασκίας. Το Σάββατο 27/01 ,έλαβε μέρος στο Κύπελλο του Δήμου Αγ. Βαρβάρας στην Αθήνα, ο εννιάχρονος αθλητής του συλλόγου μας, Μαξιμιλιανός Χατζηγιάννης, επιστρέφοντας στην Πάτρα με το χάλκινο μετάλλιο.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 28/1 ,στους φιλικούς αγώνες ξίφους μονομαχίας που διεξήχθησαν στο ΠΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ μεταξύ του συλλόγου μας και του αθλητικού συλλόγου Κορινθίας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» , ο ίδιος αθλητής ξεχώρισε ανάμεσα στους συναθλητές του κατακτώντας την πρώτη θέση , σηκώνοντας το κύπελλο και έχοντας στην κατοχή του δύο μετάλλια σε διάστημα δύο ημερών.

Στην ίδια κατηγορία στους αγώνες στο ΠΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ, τρίτος κατατάχθηκε ο Παναγιώτης Κουρτέσης μαζί με τον συναθλητή του Ανδρέα Καλαντζή ,αθλητές του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας.

Στα αγόρια έως 15 ετών , την πρώτη θέση κατέλαβε  ο Σπύρος  Βανταράκης και στα κορίτσια δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα η Άλκηστης Περδικάρη και η Αναστασία Καρέλου όλοι αθλητές-τριες του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας από Πάτρα και την Ναύπακτο, που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Αχαϊκός Σύλλογος Ξιφασκίας, ως διοργανωτής των αγώνων στην Πάτρα, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, γονείς και αθλητές που ήρθαν από μακριά και υποστήριξαν με την παρουσία τους αυτήν την προσπάθεια.

Υποστήριξη: SilkTech