Επιτυχίες των αθλητών του ΠΟΠ σε Καλαμάτα και Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Φεβρουάριος 24, 2019 - 11:37πμ

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2019 και για τους μικρούς αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Στην Καλαμάτα ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. διοργάνωσε αγώνες δρόμου για τις μικρές κατηγορίες στην πίστα καρτ.

Η συμμετοχή ήταν μέτρια, λόγω των προβλέψεων για τις καιρικές συνθήκες αφού συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες μόνο από την Πελοπόννησο.

Ο Π.Ο. Πάτρας συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες από τους 12 που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή με την συνοδεία των υπευθύνων και γονιών.

Έγιναν δύο αγωνίσματα, πρώτα της Ατομικής Χρονομέτρησης και στη συνέχεια της αντοχής. Συνολικά όλοι οι αθλητές κατάφεραν να πάρουν 6 χρυσά- 2 Αργυρά και 3 χάλκινο μετάλλια.

Ο ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στην κατηγορία Παμπαίδων στον αγώνα Αντοχής πήρε την 1η θέση και στην Ατομ. Χρονομέτρηση την 4η θέση, ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την 3η θέση και 2η αντίστοιχα και ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ την 6η θέση και την 3η θέση αντίστοιχα.. Στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ στην Αντοχή και στην Ατ. Χρονομέτρηση έκανε το απόλυτο και κέρδισε τις πρώτες θέσεις, ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ την 5η και την 8η θέση αντίστοιχα, ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ την 7η και την 5η αντίστοιχα και ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ την 9η θέση και στα δύο αγωνίσματα..

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και στα δύο αγωνίσματα πήρε την 1η θέση, ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πήρε την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Ειδική βράβευση απονεμήθηκε στον Πολυδερόπουλο Αλέξανδρο για την άριστη και ομαδική συμπεριφορά του στον αγώνα αντοχής, από τον διοργανωτή.

Την ίδια ημέρα διεξήχθη από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ αγώνας ανάβασης Ατ. Χρονομέτρησης στο Λουτράκι. Ενώ είχαν δηλώσει περίπου 250 αθλητές συμμετοχή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Λουτράκι συμμετείχαν μόλις 115 αθλητές. Τα αποτελέσματα των αθλητών μας: Στους Άνδρες ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στην γενική κατάταξη 18ος (χρόνος 23,30) – ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 30ος(25,01) , στους Εφήβους ο ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 8ος(25,41), ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 25ος (28,56) και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Παίδας που συμμετείχε στην κατηγορία ΟΠΕΝ ήρθε 2ος με τον πολύ καλό χρόνο (25,50) για την ηλικία του και τις καιρικές συνθήκες..

Την Κυριακή στο Λουτράκι θα διεξαχθεί ο αγώνας αντοχής δυστυχώς η ομάδα μας μετά από συνεννόηση του προπονητή Χαλκιόπουλου Παύλου με τους αθλητές λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή επέστρεψαν στην Πάτρα.  Στους αγώνες συμμετέχει η ομάδα που προπονεί ο Β. Αναστόπουλος SEG RACING ACADEMY με συνολικά 15 αθλητές.

Υποστήριξη: SilkTech