Επιτυχίες για τη Δύναμη στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα

Τρίτη, Απρίλιος 9, 2019 - 10:58μμ

Με δύο ασημένια μετάλλια επιστρέφει η Δύναμη Πατρών από το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo λυκείων το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας.

Οι δύο πρωταθλητές εκτός από την εξασφάλιση του μεταλλίου στο σχολικό πρωτάθλημα, πριμοδοτούνται για αυτήν τους την επιτυχία με μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμα ένα μετάλλιο στη συλλογή του προσέθεσε ο αθλητής της Δύναμης Πατρών Βαχαρίκος Ιπποκράτης, μαθητής του 2ου ΓΕΛ Πάτρας, αγωνιζόμενος στην κατηγορία -59kg του Πανελληνίου σχολικού Πρωταθλήματος. Το ασημένιο αυτό μετάλλιο, έρχεται να προστεθεί στα ακόμα δυο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε στo 2nd Sofia Multi European G1 με διαφορά μόλις δύο εβδομάδων, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως διανύει μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο.

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -59kg και για την Κατσαΐτη Βίκυ. Η επιτυχία της αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η αθλήτρια της Δύναμης Πατρών, φοιτά στην 3η λυκείου του 9ου ΓΕΛ Πατρών και η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου ήρθε σε μια περίοδο πολλών σχολικών υποχρεώσεων αποδεικνύοντας πως η θέληση και ο σωστός προγραμματισμός μπορεί να τα συνδυάσει όλα.

Προπονούνται με τον Γιώργο Σταύρακα.

Υποστήριξη: SilkTech