Επίθεση της ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά του νέου προέδρου της Super League 2

Πέμπτη, Μάρτιος 16, 2023 - 12:00πμ
Mία εβδομάδα μετά την εκλογή του

Από ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891:

"Με λύπη μας διαπιστώσαμε πως ο φερόμενος ως πρόεδρος κύριος Μαρτσούκος δεν τήρησε την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της Τετάρτης 8/3/23 που τυγχάνει να είναι και το πρώτο του μετά την εκλογή του.

Μια εβδομάδα τώρα δεν μας έχετε ενημερώσει ούτε για το πλάνο σας ούτε πως θα δώσετε λυσεις στα προβλήματα μας. Επίσης αποδείχθηκε οτι είχατε ελλιπή ενημέρωση ως προς τα τεκταινόμενα της κατηγορίας. Δυστυχώς ο υπό δικαστική διερεύνηση πρόεδρος κύριος Μαρτσούκος έπεσε σε μεγάλη παγίδα.

Ο μη ορισμός Δ.Σ. για αύριο είναι ατόπημα με το «καλημέρα» της θητείας του. Εμείς αύριο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχαμε λεφτά στα ταμεία μας,τα οποία θα ήταν μεγάλη «ανάσα», ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε 50 οικογένειες που ζούνε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Εμείς αύριο θα μπαίναμε μετά από πολλούς μήνες σε μια φυσιολογική ροή, αλλά αυτό δε θα γίνει γιατί εσείς κύριε Μαρτσούκο μπήκατε στην μέση χωρίς να έχετε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους θέσατε υποψηφιότητα.
Παρακαλούμε για να υπάρξει πλήρη διαφάνεια να μας αποστείλετε την επίσημη απάντηση του Υπουργείου στο αίτημα σας για συνάντηση.

Υ.Γ. 1 Μας πάτε από αναβολή σε αναβολή και μας στέλνετε προς το«γκρεμό». Να είστε σίγουρος όμως πως δε θα πέσουμε μόνοι μας.
Υ.Γ. 2 Η χθεσινή σας τακτική των τηλεφωνημάτων μας απέδειξε οτι δεν άλλαξε κάτι με την εκλογή σας, αφού συνεχίζετε να ακολουθείτε την αποτυχημένη πεπατημένη του απερχόμενου προέδρου κ.Λεουτσάκου.
Υ.Γ. 3 Ένα μεγάλο συγνώμη στην οικογένεια της Παναχαϊκής για αυτό που βιώνει και ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό . Ζητάμε μια ειλικρινή συγνώμη και ας μην ευθυνόμαστε απόλυτα για όλο αυτό.

Εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο οι λύσεις θα είναι άμεσες για την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι το ίδιο θα ισχύσει για όλες τις ομάδες".

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Η οικογένεια της Παναχαϊκής θρηνεί τις τελευταίες δυο μέρες δυο μέλη της.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Μασούρα, αδερφού του πρώην παίκτη της ομάδας μας Νίκου Μασούρα, αλλά και ενεργού μέλους των οργανωμένων φιλάθλων μας,που «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

Την ίδια στιγμή εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον φροντιστή,επί 29 ολόκληρα χρόνια,της ομάδας μας Γιάννη Λιαρομμάτη, που «έχασε» τον πατέρα του.

Σύσσωμη η Παναχαϊκή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους και των δυο οικογενειών.

Υποστήριξη: SilkTech