Επίθεση Κούβελου κατά Αυγενάκη

Παρασκευή, Μάρτιος 20, 2020 - 8:02μμ

Σκληρή κριτική στον Λευτέρη Αυγενάκη για τη θέσπιση ορίων ηλικίας και θητειών άσκησε ο Ισίδωρος Κούβελος στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας είπε στην εκπομπή «Vicky Pedia» ότι «δεν δουλειά των κυβερνήσεων να παρεμβαίνουν στον αθλητισμό».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι αθλητικές ομοσπονδίες ρυθμίζουν μόνες τους τον τρόπο λειτουργίας τους.

«Τα όρια ηλικίας και τους περιορισμούς στις θητείες τα βάζουμε εμείς σε συνεργασία με τις διεθνείς ομοσπονδίες», είπε μεταξύ άλλων και υποστήριξε ότι στην Ελλάδα επειδή οι παράγοντες είναι ερασιτέχνες, όταν βγαίνουν στη σύνταξη από τη δουλειά τους «μπορούν να προσφέρουν περισσότερα διότι έχουν ελεύθερο χρόνο. Στο εξωτερικό έχουν όρια ηλικίας και θητειών επειδή οι γενικοί γραμματείς και πολλές φορές και οι πρόεδροι είναι έμμισθοι».

Επίσης ο Κούβελος αναφέρθηκε στα έργα ανακατασκευής στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία. Υπογράμμισε ότι θα δώσουν πνοή στον αθλητισμό και την Ελλάδα και προέβλεψε πως «θα φέρουν στην Αρχαία Ολυμπία κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα απ' όλο τον πλανήτη» και ότι μέσω της ΔΟΑ θα φτάσουν τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και της Ελλάδας σε κάθε γωνιά της γης...

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr

Υποστήριξη: SilkTech