Επιτέλους μπάλα για την Παναχαϊκή - Πρεμιέρα με τα Τρίκαλα (14:45) στην Αγυιά

Σάββατο, Ιανουάριος 16, 2021 - 10:02πμ

Μοιάζει σαν ψέμα αλλά η δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα επιστρέφει στη δράση μετά από 10 μήνες (311 μέρες ακριβώς)! Και η Παναχαϊκή ανοίγει την αυλαία (14:45, live στο sportin.gr)  στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν τα πάντα επικίνδυνα και φιλόδοξα Τρίκαλα, στην έδρα τους στην Αγυιά, στην εκκίνηση της πιο ιδιαίτερης χρονιάς όλων των εποχών.

Φτάσαμε στο ξεκίνημα του νέου έτους για να αρχίσει και η μοναδική Εθνική Λίγκα της Ευρώπης που ακόμα δεν είχε ούτε ένα επίσημο ματς.

Σε αυτήν την πρωτοφανή συγκυρία, η Παναχαϊκή μπαίνει στην αφετηρία της κούρσας, με μοναδικό στόχο να κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της χρονιάς.

Το πρώτο εμπόδιο σε μια σειρά τεσσάρων αγώνων σε 10 μέρες, με τους 3 να είναι στην έδρα της, είναι τα Τρίκαλα του Χαραλαμπίδη, απέναντι στον οποίο δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση οι «κοκκινόμαυροι».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος που δουλεύει 3 μήνες σχεδόν την ομάδα, αλλά υπό συνθήκες καραντίνας και με την έλλειψη προπονήσεων και φιλικών τεστ, έχει κατασταλάξει στο σχήμα και τους παίχτες που θα παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την αποστολή, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ο Χαραλαμπίδης ταξίδεψε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με τους: Γιακουμή, Γκάρα, Νιάρο, Ντιαλόσι, Σουλιώτη, Πιαστόπουλο, Χατζηκωνσταντίνου, Σκόνδρα, Ριζογιάννη, Παπαγεωργίου, Πέλκα, Αλμπάνη, Σταματή, Ζώγκο, Κεχαγιά, Λαμπίρη, Ευθυμίου, Στεφανίδη, Ελευθεριάδη, Σιλβάνο και Κλεμέντε.

Υποστήριξη: SilkTech