Επιστροφή στις προπονήσεις με βροχή-Η αποστολή για τον Πανιώνιο

Παρασκευή, Αύγουστος 17, 2018 - 3:01μμ

Επιστροφή στο γήπεδο χθες για την Παναχαϊκή, μετά την ανάπαυλα και την άκρως επιτυχή παρουσία της στο φιλικό της Τρίτης με τον Παναιτωλικό.

Με πολύ καλή διάθεση, παρά τη βροχή διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Βασικό ζητούμενο ήταν η προσαρμογή των ποδοσφαιριστών μετά από ρεπό και εν όψει του φιλικού αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Στην αρχή έγινε συγκεκριμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης , καθώς και ασκήσεις έντονης κινητικότητας και ελαστικότητας των παιχτών. Στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής, με μεγάλη ένταση και καλό ρυθμό.

Έπειτα αγώνας δύο ομάδων σε συνθήκες κανονικής αναμέτρησης. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.

Οι Σπύρος Φουρλάνος και Θύμιος Αργυρόπουλος έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο επανόδου. Από την προπόνηση αποχώρησε για προληπτικούς λόγους  ο Γιώργος Μουστακόπουλος.

Ανακοινώθηκε εντωμεταξύ από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, η αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 18-8-2018 και ώρα 19.30, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές : Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κοτσώνης, Σωτηράκος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Karachanakov, Coll, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μωραίτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σούλης και Μπιτσάκος που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, οι τραυματίες Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Μικές και ο Παντελίδης.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα αύριο στις 14.45 από το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, με αρχηγό αποστολής τον Τάκη Κυριακόπουλο.

Υποστήριξη: SilkTech