Επιστροφή στις προπονήσεις με αρκετά προβλήματα

Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 3:28μμ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Πέμπτη (24/1) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Μετά το ρεπό της Τετάρτης (23/1), οι "κοκκινόμαυροι" εστιάζουν πλέον στην επόμενη υποχρέωσή τους που είναι το παιχνίδι στην Κρήτη την προσεχή Δευτέρα (28/1) απέναντι στον Ηρόδοτο για την 14η αγωνιστική της Football League.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα στην Αγυιά, καθώς τόσο το κεντρικό, όσο και το βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχουν κλείσει από τους υπευθύνους για άγνωστο χρονικό διάστημα για εργασίες συντήρησης και ως εκ τούτου η Παναχαϊκή θα εξυπηρετηθεί από το βοηθητικό στην Αγυιά.

Εξάλλου, πρόθεση όλων είναι να μην επιβαρυνθεί το χορτάρι στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας, καθώς η Παναχαϊκή θέλει το γήπεδό της να είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, ακόμα και να ήθελαν να μπουν στο κεντρικό γήπεδο, οι καιρικές συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν το επιτρέπουν.

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκαναν ενεργητική αποκατάσταση στο χορτάρι, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις δύναμης, συναρμογής και αγωνιστικά πιεστικά παιχνίδια στο βοηθητικό με συνθετικό χλοοτάπητα.

Ο Βασίλης Σούλης προπονήθηκε κανονικά μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε παραμονές του αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ ο Νίκος Λουμπαρδέας κάνει θεραπείες καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Το θετικό είναι ότι έτσι και αλλιώς στο ματς με τον Ηρόδοτο έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Μικροπροβλήματα προέκυψαν με κάποιους άλλους παίκτες. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης συμμετείχε στην ενεργητική αποκατάσταση, αλλά λόγω ενοχλήσεων δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Τίμο Τσελεπίδη.

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος δεν έκανε καθόλου λόγω πόνου που νιώθει στο πόδι, ενώ ο Ηλίας Πολίμος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και η δική του κατάσταση που κρίνεται πιο σοβαρή θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (25/1).

Υποστήριξη: SilkTech