Επιστροφή στις προπονήσεις και προετοιμασία για Πλατανιά

Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 3:46μμ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Παναχαϊκή. Μετά το ρεπό της Τρίτης (15/1), οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της Παναχαϊκής έπιασαν δουλειά για τον αγώνα του Σαββάτου (19/1-15:00) με τον Πλατανιά για την 13η αγωνιστική της Football League.

Συγκεκριμένα, οι "κοκκινόμαυροι" προπονήθηκαν σε ένα γκρουπ στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

 Ξεκίνησαν όλοι μαζί με ασκήσεις συναρμογής και δύναμης. Ασκήσεις διατήρησης κατοχής της μπάλας, ενώ στο τελευταίο και πιο δυνατό κομμάτι της προπόνησης που περιλάμβανε αγωνιστικά και πιεστικά παιχνίδια, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσον αφορά τον Νίκο Λουμπαρδέα, οι εκτιμήσεις για το διάστημα απουσίας του επιβεβαιωθήκαν μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα λείψει σίγουρα στα ματς με Πλατανιά και ΠΑΟΚ, όπως και σε αυτό με τον Ηρόδοτο (λόγω τιμωρίας), με την επιστροφή του να έχει προγραμματιστεί για μετά το παιχνίδι της Κρήτης.

Παράλληλα, προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα, καθώς ο Νίκος Μασούρας στα τελευταία λεπτά της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε με ενοχλήσεις. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (17/1).

Υποστήριξη: SilkTech